دلنوشته سردار علی اسدی در  وصف شهید مدافع حرم سید احمد قریشی

بسم رب زینب

در وصف شهید مجاهد فی سبیل الله، مدافع حرم آل الله، مسئول تبلیغات لشکر ده سیدالشهدا علیه السلام، شهید سید احمد قریشی
(گفتم چه خبر
گفتم و هرگز نشنیدی
جز دوریت ای عشق، به قرآن خبری نیست.)

سید احمد
کاش میشد تو را در همان گمنامی که میخواهی رها کنیم. کاش این بار هم میشد همانگونه که میخواهی بشود؛ اما سید عزیز بگذار این بار آنگونه که ما میخواهیم بشود. اجر تو در گمنامی است و اجر ما در افشای دفاع و مجاهدتت.

سید عزیز
چگونه نگوییم که در آن دوران نوجوانی چگونه امر امام را اطاعت کردی و دوشادوش پدر انقلابی ات، برای به ثمر نشستن انقلاب چه تلاشها که نکردی.
بگذار بگویم که چرا منافقان کوردل بعد از انقلاب باز نتوانستند ایمان و تلاششان را ببینند و بعد از به آتش کشیدن خودروی پدرت، و بعد از شهادت سید کمال نجار در چهاردهم مرداد ۱۳۶۰ نزدیک چهلم سید نجار, خانه تان را نیز به آتش کشیدند، حتی از انداختن رعب و وحشت به دل خانواده تان هم حذر نکردند.
بگذار بگویم از بزرگی غم و مصیبت دو عزیز پدر و برادرت سید محمود. بگذار بگویم چه قدر مسئولیتت در جهاد سنگین بود به طوری که باید هم پدر خواهران بودی هم برادر و هم همسر و پدر فرزندت. اما نگاها آنقدر وسیع و بلند بود که میدانستی ماندن و عاشق خدا بودن در راکت ماندن نیست بلکه در حرکت است و شجاعت و شهامت.

ذریه زهرای بطول
چه چیز با ارزشتر از جان آدمی ست که در راه تقدس دفاع جنگ تحمیلی سینه ات را در عملیات‌های متعدد، عاشورای ۳/ والفجر ۸ و… سپر آماج تیر و گلوله دشمن قرار دادی.

سید احمد
حالا دیگر این پرستوی زخمی مجاهدتش را پیش خدا با هجرت و جهاد، ماندگار میکرد تا عشق عمیقش به آل الله و حرمین شریفه و مردم مظلوم کشورهای متجاوز داعش ، نشان دهد.

سید عزیز
به چه می اندیشیدی، زمانیکه خبر ترور پدرت را شنیدی یا خبر مفقودالاثر شدن برادرت سید محمود را در عملیات خیبر و منطقه جزیره مجنون که عاشقانه روحش پرواز نمود و پیکرش سیزده سال بعد برگشت.
به چه فکر میکردی وقتی شهادت تک به تک پسر عموهایت، سید عباس، سیدجمال، سید محمد و سید علی اصغر را شنیدی؟
آنقدر نگاهت وسیع بود که معتقد بودی: آنان کار حسینی کردند و ما که مانده ایم باید کار زینبی کنیم.
بگذار بگویم سید که با سلاح تدبیر و مجاهدت، نشان دادی زینبی کار کردن چگونه ماندن است و چگونه رفتن.

سید عزیز، ذریه زهرای بطول
گاهی که مرور خاطرات میکردم و عکسهای آن دوران را ورق میزدم، قلبم فشرده میشد و با خود میگفتم: پس چرا از سید خبری نیست. نکند…

تا اینکه بالاخره بعد از آن تماس بارقه امید در دلم روشن شد. خوشحال شدم از اینکه دعوت ما را برای حضور در جلسه تحلیل نبرد عملیات والفجر ۸ لبیک گفتی.
لحظات آن روزها را فراموش نخواهم کرد؛ زمان ورودت حاج علی فضلی به احترامت تمام قد ایستاد و به احترامت سر تعظیم فرود آورد و شما را مورد تکریم قرار داد. دیدار شما آن روز، این جمله حاج قاسم را در ذهنم تداعی کرد که: اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شود، شهادت نصیبش میشود.

عزیز برادرم
دیروز روز جمعه و سیزده روز مانده به سالگرد شهادت پدرت، یکم مرداد ۱۴۰۰ مزد زحمات چندین سال مجاهدتت را گرفتی و خلعت شهادت به تن کردی و به پدر، برادر، پسر عموها و دوستان شهیدت پیوستی. و مشمول این آیه از قرآن شدی شدی:
یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّهُ، ارْجِعِی إِلى‌ رَبِّکِ راضِیَهً مَرْضِیَّهً، فَادْخُلِی فِی عِبادِی وَ ادْخُلِی جَنَّتِی.

عشق
شانه های مردانه میخواهد
مثل وقتی که کوه
شانه اش را بالا می‌گیرد
تا ابر
تمام دلتنگی اش را با قطرات باران
بسراید

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲
ارادتمند شهدا
علی اسدی

More To Explore

شهید

شهید

شهدا

شهید محمدرضا محمودی تفرشی

نام: محمدرضا نام خانوادگی: محمودی تفرشی نام مادر: فاطمه نام پدر: حسن تاریخ تولد: ۱۳۴۸/۱۲/۲۵ محل تولد: تهران وضعیت تاهل: مجرد میزان تحصیلات: اول متوسطه (علوم تجربی) سن: ۱۷ سال تاریخ شهادت: ۱۳۶۵/۲/۱۲ محل

خانهدسته‌هاحساب کاربریسبد خرید
جستجو کردن