شهید سید علی محمد پارسائیان

شهید سید علی محمد پارسائیان

نام پدر: عباس

تاریخ تولد: ۱/مرداد/۱۳۳۹

محل تولد: تهران

سن: ٢۰ سال

تاریخ شهادت: ۸/اردیبهشت/۱۳۵۹

محل شهادت: سنندج

گردان: نامشخص

مزار: تهران – بهشت زهرا(س) – قطعه ۲۴ ردیف ۲۵ شماره ۱۱

بازتولید(جمع آوری اینترنتی و فضای مجازی)

 

زندگینامه شهید سید علی محمد پارسائیان

شهید علی محمد پارسائیان در اولین روز از دومین ماه تابستان ١٣٣٩ در تهران متولد شد.

وی تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم ریاضی ادامه داد و به عضویت سپاه درآمد. سرانجام در ٨ اردیبهشت ماه سال ١٣۵٩ در سن ٢۰ سـالگی توسط ضد انقلاب در سنندج به مقام والای شهادت نایل گشت.
مزار این شهید در قطعه ٢۴ ردیف ٢۵ شماره ١١ بهشت زهرای تهران قرار دارد.

بازتولید(جمع آوری اینترنتی و فضای مجازی)

 

سایر اطلاعات مرتبط با شهید سید علی محمد پارسائیان

شهیدی که سخن پیامبر را سرلوحه کارهایش کرد

شهید علی‌محمد پارسائیان به راستی حضرت محمد (ص) را پیامبر خود می‌دانست چرا که همانند او در رنج‌‌ها و دردها صبور بود و در امانت همیشه امین و در مقابل ظالم سینه خود را سپر کرده و تا سرحد جان ایستادگی می‌کرد. وی گفته حضرت محمد (ص) را در ذهن خود مرور می‌کرد که «برای مرد ننگ است اگر در بستر خواب بمیرد» و بر این گفته پایدار ماند.

علی‌محمد پارسائیان در طول ۲۱ سال عمر خود همواره راه خدا را پیشه خود ساخته بود. او در یک خانواده مذهبی که با فقر و درد و رنج پنجه نرم کرده بود زندگی می‌کرد و از این جهت همیشه با طبقه محروم معاشرت می‌کرد تا از درد دل آنها که درد خود او بود آگاه شود.

اخلاق، رفتار و کردار این شهید مورد تحسین همگان بود، بی‌جهت نبود که نام علی‌محمد را بر او نهادند چون علی را الگوی خود ساخته و سعی می‌کرد راهی را که علی پیموده، طی کند که از بردباری و شجاعت وی می‌توان به این حقیقت دست یافت.

وی به راستی حضرت محمد (ص) را پیامبر خود می‌دانست چرا که همانند او در رنج‌‌ها و دردها صبور بود و در امانت همیشه امین و در مقابل ظالم سینه خود را سپر کرده و تا سرحد جان ایستادگی می‌کرد.

شهید علی‌محمد پارسائیان گفته حضرت محمد (ص) را در ذهن خود مرور می‌کرد که «برای مرد ننگ است اگر در بستر خواب بمیرد» و بر این گفته پایدار ماند.

علی محمد در طول انقلاب از نظر تبلیغات فعالیت زیادی می‌کرد و طبق گفته رهبر خود امام‌خمینی (ره) برای حفظ وحدت کلمه در تمام تظاهرات شرکت می‌کرد و حتی یک بار در حال پخش کردن اعلامیه توسط مزدوران رژیم طاغوتی دستگیر و مدتی نیز در کمیته مورد ضرب و شتم قرار گرفت و زندانی شد. بعد از آزاد شدن از زندان نه تنها از پای ننشست بلکه فعالیت خود را چند برابر کرد.

علی‌محمد پارسائیان چون هدفی جز الله نداشت. همیشه در این راه قدم برمی‌داشت و برای این که بتواند قدم‌های خود را استوارتر کند و همچنین چون امام خمینی (ره) هم از سپاه راضی بود از این رو وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌ شد. قبل از این که به سپاه وارد شود مشغول به تحصیل بود. او در ضمن این که تحصیل می‌کرد، کارهای سیم‌کشی را انجام می‌داد و پس از مدتی که ورودش به سپاه گذشت، موفق به گرفتن دیپلم شد.

علی‌محمد خدمات چشمگیری در طول خدمت سپاه انجام داد از جمله حفاظت شخصیت‌های مهم مملکتی، همچنین وی مدتی در جزیره خارک و کردستان به پاسداری مشغول بود.

سرانجام برای این که دست کثیف و خون‌آشام آمریکا و صهیونیسم را که از آستین ایادی آنها در کردستان درآمده و خون صدها تن از برادران دیار ریخته قطع کند به آن منطقه اعزام و پس از چند روز مبارزه شجاعانه با ضد انقلابیان در روز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ۵۹ سنگ‌فرش‌های سنندج را با خون خود رنگین ساخت.

بازتولید(جمع آوری اینترنتی و فضای مجازی)

سایر شهدا

درباره شهید

هنر رسول

هنر رسول درباره شهید رسول کشاورز نورمحمدی به روایت برادر شهید برادرم دو سال بیشتر نداشت که پدرمان از دنیا رفت و ما را تنها

درباره شهید

نشان از بی‌نشانها

درباره شهید مهدی محمدصادق به روایت برادر شهید یک روز که خواهرم برای خرید به تعاونی مسجد رفته بود، دیده بود چند نفری گعده گرفته‌اند

درباره شهید

هدایت در صحنه

درباره سردار شهید بهمن محمدی نیا به روایت هم‌رزمان عراق پاتک سختی در منطقه داشت. سردار بهمن محمدی‌نیا آمد و به ما گفت: «بچه‌ها از

درباره شهید

کربلا در کلام شهیدان

فرازهایی از وصایای شهدای لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) در ارتباط با کربلای سیدالشهدا(ع)

یک دیدگاه

  1. ۶ آذر ۱۴۰۰ در ۱۰:۲۰ ب٫ظ

    ناشناس

    پاسخ

    درود بر امام راحل و شهدای دفاع مقدس
    روحت شاد برادر عزیزم.
    زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.
    در پناه حق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

HomeCategoriesAccountCart
Search